Ukrainan hädän johtaja Hannu Haukka haluaa ilmaista lämpimän kiitoksensa kaikille Ukrainan kamiinakeräykseen osallistuneille.

Hän kertoo, kuinka hän otti vastaan 8.1.2023 yhdessä tiiminsä kanssa yhteensä 2600 kamiinaa kiovalaiselta tehtaalta. Nuo kamiinat jaettiin Ukrainan rintama-alueen kyliin ja kaupunkeihin. Talven ja kevään aikana kamiinoiden määrä on noussut yhteensä 6000 kpl:seen. Kesäkuussa Hannu kävi Itä-Ukrainan rintamakylissä, missä hän seurasi, kuinka äidit laittoivat ruokaa perheelle suomalaisten lahjoittamalla kamiinalla (ks. kuva yllä).

Hannu Haukka on jälleen kerran Ukrainassa toimittamassa lahjoituksilla hankittuja avustustarvikkeita.

SINUN LAHJOITUKSESI ON ARVOKAS

Yksi kamiina voi merkitä kokonaisen perheen terveenä pysymistä, jopa eloon jäämistä. Sen hinta materiaalin, työn ja toimituksen osalta on yhteensä 100 euroa.

Monin paikoin sähköjakelukeskuksia ei olla pystytty korjaamaan riittävässä tahdissa. Aktiivisen sotatoimialueen kylissä tuhannen kilometrin pituudelta syntyy jatkuvasti lisää tarpeita. Sydämellinen kiitos tähänastisesta avustanne ukrainalaisten perheiden hyväksi,

Hannu Haukka
Ukrainan hätä

P.S. Anna lahjasi Ukrainan hyväksi humanitääriseen apuun linkistä: https://fi.ukrainanhata.fi/lahjoita/. Me toimitamme apusi perille. Kiitos lahjastasi!